Talpmasszázs

Szeretnéd fittebben tölteni a szezonokat?

Unod már a kétheti megfázásokat?

Valami már hosszabb ideje okoz komoly fájdalmat?

Gyere és próbáld ki a reflexológiás talpmasszázst!  A reflexológia a test minden egyes részének megfelelõ mûködésére kiható, reflexpontokra gyakorolt nyomás tudományos technikája.  A masszírozás ingerületet küld a test különbözõ szervei, mirigyei és idegei felé, hogy aztán helyreálljon az egyensúly és az egészséges életmûködés.  Segítségével csökken a feszültség, a szervezet revitalizálódik, regenerálódik – gyógyszerek nélkül, természetes módon.

A reflexológia az embert nem különálló részek halmazaként, hanem egységes egészként kezeli. Ez vonatkozik a szervek egymásra hatására, a test – szellem – érzelem hármasra és az energiatestek összefonódására is. Reflexológusként az adott célzónák mellett a szervezet rendszereit kezelem.

Állapotfelmérés

Az első talpmasszázs kezelés alkalmával felmérem, hogy hol látható probléma, és ennek alapján tudunk 4-5 kezelés során eredményt elérni reflexológiával.   Állapotfelméréskor szükséges a teljes test zónáinak vizsgálata, hiszen a talpon sokszor hamarabb jelentkezik „lerakódás” mint a fájdalom az adott szervben.

Lelki oldal

Ha szembe mersz nézni életeddel, megtalálod azt a pontot, ahol a betegségéhez „szükséges” lelki háttér megjelent. Az a teher, feszültség, amire a szervezet a betegséggel mint lelki gyógymóddal reagál. Ez az a pont, ahol neked kell ráébredned a probléma forrására és akarni a változást, a gyógyulást. A teljes test zónáinak masszírozása közben, az ellazult állapotban teljesebben ráláthatsz életedre és ráérezhetsz összefüggésekre, amiket a mindennapok kuszasága végre nem takar el.

Talpmasszázs árak:

  • 4 000 Ft / 30 perc
  • 7 000 Ft / 55 perc
Call Now Button