Női egészség, hormonális egyensúly

Továbbképzés gyógytornászoknak és mozgásterápiás szakembereknek (9-es szakmacsoport)

A tanfolyam tematikája és témái:

 • Dr. Csiszár Miklós-orvos: Női hormonegyensúly- Problémák és megoldások
 • Quastné Rigó Katalin, Oriolus-Med ügyvezető, molekuláris biológus, mozgásterapeuta: Hegek, adhéziók és kezelésük
 • Horváth Csilla, Szépségterapeuta Mester, Okleveles Aromaterapeuta (Adrienne Feller Szépségakadémia, Panarom Aromaterapeuta Intézet)-  A női ciklus alatti aromaterápiás lehetőségek
 • Hormonegészség harmonizáló táplálkozás és mozgásterápia– Frank-Pálfi Tímea
 • Ismerd meg a tested működését: Cirkadián és infradián ritmus harmonizálás– Frank-Pálfi Tímea
 • Rectus diastasis – Frank-Pálfi Tímea
 • A gátizmok felépítése, anatómiája- Frank-Pálfi Tímea
 • A medencefenék izmok edzésének alapelvei, Beyond Kegel- Frank-Pálfi Tímea
 • Quastné Rigó Katalin, Oriolus-Med ügyvezető: Hegek és kezelésük, gyakorlat
 • Rectus diastasis vizsgálata, kezelése és mozgásprogramja – Frank-Pálfi Tímea
 • Fascialis szemléletű Gátizomtorna, Beyond Kegel gyakorlatok – Frank-Pálfi Tímea
 • Aromaterápia a gyakorlatban, megismerkedés a női egészséget segítő illóolajokkal- Horváth Csilla
 • Hormonjóga gyakorlatok aromaszeánsszal egybekötve- Frank-Pálfi Tímea, Horváth Csilla

 

A tanfolyam akkreditációs száma: SZTK-A-44674/2021 , pontszerző továbbképzés a 9-es és a 11-es szakmacsoport részére.

Ezen szakmacsoportok számára 15 pontot ad a tanfolyam.

Technikai részletek:

A tanfolyam 1 nap elmélet és 2 nap gyakorlatból áll.

 

 • A tanfolyam időpontja: hamarosan!
 • Helyszín: 1063 Budapest, Oriolus-Med, Bajnok utca 13.
 • Részvételi díj : 85.000 Ft/ 3 nap
 • Jelentkezés: dorntanfolyam@gmail.com
 • A tanfolyam létszáma: max. 20 fő
 • Jelentkezési határidő: folyamatosan
 • Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/004708

Jelentkezz itt:

Visszajelzések a korábbi „Női egészség” képzésről:

“Nagyon alapos, mély szakmai anyagot adtak át. A tananyag nagyon gyakorlatias, mindenre kiterjedő volt. Szuper tanfolyam. Az előadók-oktatók remekül magyaráztak, gyakorlatias és nagyon felkészült szakemberek.” Rebeka

 

“A tanfolyam anyaga fantasztikus volt, nagyon emberséges oktatókkal. Végre egy olyan tanfolyam, ahol nem kioktatnak-leosztanak, hanem igazából kollégáknak, gyógytornászoknak tekintenek. Köszi lányok! ” Kinga

 

” Az ismeretanyag nagy része elérhető más képzéseken is, viszont ilyen jól összefoglalt, több szakterületről érkező szakembereket bevonó képzéssel a témában még nem találkoztam. Remek képzés, ajánlom minden gyógytornásznak!” Kati

 

“Nagyon sokrétű, érdekes-minőségi anyag. Nagyon sok hasznos infóval vagyok bölcsebb, ksözönöm:). Az oktatók tudása és előadásmódja rendkívüli, még hallgattam volna tovább mindenkit.” Zsófi

 

” Nagyon jól összeszedett, számomra hiánypótló anyag. Sok hasznos új ismeretet is kaptam a képzésen, de ezenkívül össze is foglalta az eddigi tudásomat a témában. A tanfolyam felépítése nagyon magával ragadó volt. Összességében szuper volt.” Boglárka

 

” Nagyon jó felépítésű, magas színvonalú tananyagot kaptunk, új ismeretekkel és látásmóddal ismerkedtünk meg. Minden oktató magas szaktudású, érthető és érdekes előadásokat tartott.” Zsuzsa

 

” Hiánypótló képzésnek tartom, nagyon igényes és a kesőbbiekben is jól felhasználható a tananyag.” Fanni

 

“Egy rendkívül részletes, átfogós szemléletet tanítanak. A megszerzett új tudás segít egységekben gondolkodni, precízebb és alaposabb alapokra helyeződött a betegvizsgálat és a terápia. Az oktatók előadásmódja jól érthető és professzionális volt.”

Kata

 

“A képzés anyaga és a jegyzet is kíváló, mindent átfogó tananyag. Nagyon tetszik a holisztikus szemlélet is benne. Nagyon hálás vagyok, hogy ilyen képzett oktatókkal találkozhattam.”

Anna

 

“Nagyon részletes és magas színvonalú képzés volt, két szuper előadóval, érthetően magyaráztak és jól tudják átadni a tudást!”

Viki

 

“A tanfolyam anyagának teljes beépüléséhez még sok gyakorlás szükséges, de az oktatók mind szakmailag és mind emberileg a “top”-on vannak.”

Eszter

” Jól összerakott elméleti és gyakorlati tananyag kutatási ismeretekre is alapozva. Nagyon színvonalas a tananyag. Nagyon jól éreztem magam.”

Fanni

„Az oktatók előadásmódja érthető, hitelesek a szakmában, nagyon közvetlenek. Részletes, érthető, szakmailag is jól felépített a tananyag. Csak így tovább!:)”

Jennifer

„Nagyon jól átgondolt, mindenre kiterjedően összeállított anyag a tanfolyam tananyaga. „

Bea

” Profi szintű oktatás, 100 %-os elégedettség.”

Niki

„Nagyon szuper, jól felépített. kreatív és gyakorlatias képzés. Az oktatók hatalmas tudással rendelkeznek, melyeket érthetően át is tudják adni. Nagyon jól éreztem magam és sokat tanultam!” 

Erika

“Egy nagyon jó, magas színvonalú jegyzet és tananyag jellemzi a tanfolyamot. Sok új, eddig ismeretlen megközelítéseket tanultam és hallottam,sokat kaptam ettől a tanfolyamtól.”

Katalin

 

“Nagyon alapos és magas színvonalú képzés, sok dologban újszerű ismeretet nyújtott számomra. Az oktatók nagyon érthetően tanítottak és magas szinten képzettek!”

Erika

 

“Nagyon összeszedett, logikusan felépített volt a tanfolyam. A fascia vonalak megismerése és megértése egy új szemlélet ad, és nagyon hasznos volt számomra. Az oktatók jó hangulatot teremtve, kíváló előadásmóddal és pozitív kisugárzással tanítottak. GRATULÁLOK!”

Adrienn

 

“Összeszedett, lényegre törő, nagyon gyakorlatias, a legújabb tudományos ismereteket átadó képzésen vettem részt.”

Zsuzsi

 

“Kiváló volt a tanfolyam szakmai anyaga. Az oktatók mindketten szuper szakemberek, és hihetetlen jó emberek! Így tovább!”

 

“Egy nagyon sokrétű, színes és alapos volt a képzés tananyaga. Nagyon elégedett voltam az oktatókkal is, jó hangulatú, gyakorlatias képzés volt.”

Edina

 

 

“A tanfolyam anyaga összetett, sok új információt és szemléletet adott. Az oktatók nagyon segítőkészek, érthetően és jó hangulatot teremtve tanítanak, a kérdésekre is mindig szívesen válaszolnak.”

Zsuzsa

 

 

“A kurzus anyaga széleskörű, nagy ismeretanyagot ölel át, számomra teljesen új látásmódot nyújtott. Az oktatók nagyon motiváló, inspiráló személyiségek mindketten.”

Rita

 

 

“Az oktatók precíz, pontos és tudatosan felépített tananyagot adtak le számunkra. Kívánok további sok sikert a munkájukhoz, szeretném megköszönni a hozzáállásukat, amivel végig segítettek engem a tanfolyam alatt.”

Tímea

” Nagyon sok új dolgot tanultam, újdonság volt számomra a hormonjóga gyakorlatai, a Beyond Kegel és a sok illóolajjal kapcsolatos ismeret. Nagyon magad színvonalú, jól felépített tananyag, jó arányban az elmélet és a gyakorlati órák egymáshoz képest.”

Zsófi

” Ez a tanfolyam sok új információt, megközelítési lehetőséget és látásmódot adott a női problémáim megoldására. Ez egy maximálisan színvonalas, igényes, tökéletesen felépített kurzus. Az oktatók maximálisan felkészültek, hatalmas tudással rendelkezők. Minden apró részletre odafigyelve adják át a tudásukat. Köszönöm, hogy itt lehettem és egy új kapu nyílhatott meg előttem.”

Móni

„Nagyon logikus, egymásra épülő volt a tanfolyam felépítése, a színvonala pedig az oktatóktól megszokott magas színvonal. A gyakorlati órákon nagyon jó volt megismerni a hatásokat, és a saját testem határait. Az oktatók a tudásukat magas szintjét könnyedén átadják nekünk saját tapasztalattal fűszerezve. Köszönöm.”

Dorottya

Call Now Button