Női egészség, hormonális egyensúly

Továbbképzés gyógytornászoknak és mozgásterápiás szakembereknek (9-es szakmacsoport)

Elméleti előadások február 27.-én:

 • Csiszár Miklós-orvos: Női hormonegyensúly- Problémák és megoldások
 • Quastné Rigó Katalin, Oriolus-Med ügyvezető, molekuláris biológus: Hegek és kezelésük
 • Horváth Csilla, Szépségterapeuta Mester, Okleveles Aromaterapeuta (Adrienne Feller Szépségakadémia, Panarom Aromaterapeuta Intézet)-  A női ciklus alatti aromaterápiás lehetőségek
 • Hormonegészség harmonizáló táplálkozás és mozgásterápia– Frank-Pálfi Tímea
 • Ismerd meg a tested működését: Cirkadián és infradián ritmus harmonizálás– Frank-Pálfi Tímea

Technikai részletek:

A tanfolyam 1 nap elmélet és 2 nap gyakorlatból áll.

 

 • Elméleti elődadások napja: 2021. február 27.
 • Gyakorlati nap: 2021. április 9-10.
 • Helyszín: Élő, online oktatás (gyakorlati nap később várható, amint lehet élőben tanfolyamot tartani)  A gyakorlati nap helyszíne majd: Oriolus-Med, Budapest.
 • Részvételi díj (elméleti nap): 35.000 Ft. A gyakorlati napok tandíja 40.000 Ft/ 2 nap.
 • Jelentkezés: dorntanfolyam@gmail.com
 • A tanfolyam létszáma: max. 20 fő
 • Jelentkezési határidő: 2021. február 20.
 • Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/004708

Gyakorlati napok témái (2021. április 9-10.)

 • Quastné Rigó Katalin, Oriolus-Med ügyvezető, molekuláris biológus: Hegek és kezelésük
 • Hegek kezelése, kismamák és nőgyógyászati problémák tape kezelése (Q. Rigó Katalin)
 • Rectus diastasis vizsgálata, kezelése és mozgásprogramja – Frank-Pálfi Tímea
 • Fascialis szemléletű Gátizomtorna – Frank-Pálfi Tímea
 • Aromaterápia a gyakorlatban- Horváth Csilla
 • Hormonjóga gyakorlatok- Frank-Pálfi Tímea

A gyakorlati napok időpontja később lesz kihirdetve és megtartva a járványügyi előírásoknak megfelelően.

Jelentkezz itt:

Visszajelzések a korábbi „Női egészség” képzésről:

“Nagyon alapos, mély szakmai anyagot adtak át. A tananyag nagyon gyakorlatias, mindenre kiterjedő volt. Szuper tanfolyam. Az előadók-oktatók remekül magyaráztak, gyakorlatias és nagyon felkészült szakemberek.” Rebeka

 

“A tanfolyam anyaga fantasztikus volt, nagyon emberséges oktatókkal. Végre egy olyan tanfolyam, ahol nem kioktatnak-leosztanak, hanem igazából kollégáknak, gyógytornászoknak tekintenek. Köszi lányok! ” Kinga

 

” Az ismeretanyag nagy része elérhető más képzéseken is, viszont ilyen jól összefoglalt, több szakterületről érkező szakembereket bevonó képzéssel a témában még nem találkoztam. Remek képzés, ajánlom minden gyógytornásznak!” Kati

 

“Nagyon sokrétű, érdekes-minőségi anyag. Nagyon sok hasznos infóval vagyok bölcsebb, ksözönöm:). Az oktatók tudása és előadásmódja rendkívüli, még hallgattam volna tovább mindenkit.” Zsófi

 

” Nagyon jól összeszedett, számomra hiánypótló anyag. Sok hasznos új ismeretet is kaptam a képzésen, de ezenkívül össze is foglalta az eddigi tudásomat a témában. A tanfolyam felépítése nagyon magával ragadó volt. Összességében szuper volt.” Boglárka

 

” Nagyon jó felépítésű, magas színvonalú tananyagot kaptunk, új ismeretekkel és látásmóddal ismerkedtünk meg. Minden oktató magas szaktudású, érthető és érdekes előadásokat tartott.” Zsuzsa

 

” Hiánypótló képzésnek tartom, nagyon igényes és a kesőbbiekben is jól felhasználható a tananyag.” Fanni

 

“Egy rendkívül részletes, átfogós szemléletet tanítanak. A megszerzett új tudás segít egységekben gondolkodni, precízebb és alaposabb alapokra helyeződött a betegvizsgálat és a terápia. Az oktatók előadásmódja jól érthető és professzionális volt.”

Kata

 

“A képzés anyaga és a jegyzet is kíváló, mindent átfogó tananyag. Nagyon tetszik a holisztikus szemlélet is benne. Nagyon hálás vagyok, hogy ilyen képzett oktatókkal találkozhattam.”

Anna

 

“Nagyon részletes és magas színvonalú képzés volt, két szuper előadóval, érthetően magyaráztak és jól tudják átadni a tudást!”

Viki

 

“A tanfolyam anyagának teljes beépüléséhez még sok gyakorlás szükséges, de az oktatók mind szakmailag és mind emberileg a “top”-on vannak.”

Eszter

“Egy nagyon jó, magas színvonalú jegyzet és tananyag jellemzi a tanfolyamot. Sok új, eddig ismeretlen megközelítéseket tanultam és hallottam,sokat kaptam ettől a tanfolyamtól.”

Katalin

 

“Nagyon alapos és magas színvonalú képzés, sok dologban újszerű ismeretet nyújtott számomra. Az oktatók nagyon érthetően tanítottak és magas szinten képzettek!”

Erika

 

“Nagyon összeszedett, logikusan felépített volt a tanfolyam. A fascia vonalak megismerése és megértése egy új szemlélet ad, és nagyon hasznos volt számomra. Az oktatók jó hangulatot teremtve, kíváló előadásmóddal és pozitív kisugárzással tanítottak. GRATULÁLOK!”

Adrienn

 

“Összeszedett, lényegre törő, nagyon gyakorlatias, a legújabb tudományos ismereteket átadó képzésen vettem részt.”

Zsuzsi

 

“Kiváló volt a tanfolyam szakmai anyaga. Az oktatók mindketten szuper szakemberek, és hihetetlen jó emberek! Így tovább!”

 

“Egy nagyon sokrétű, színes és alapos volt a képzés tananyaga. Nagyon elégedett voltam az oktatókkal is, jó hangulatú, gyakorlatias képzés volt.”

Edina

 

 

“A tanfolyam anyaga összetett, sok új információt és szemléletet adott. Az oktatók nagyon segítőkészek, érthetően és jó hangulatot teremtve tanítanak, a kérdésekre is mindig szívesen válaszolnak.”

Zsuzsa

 

 

“A kurzus anyaga széleskörű, nagy ismeretanyagot ölel át, számomra teljesen új látásmódot nyújtott. Az oktatók nagyon motiváló, inspiráló személyiségek mindketten.”

Rita

 

 

“Az oktatók precíz, pontos és tudatosan felépített tananyagot adtak le számunkra. Kívánok további sok sikert a munkájukhoz, szeretném megköszönni a hozzáállásukat, amivel végig segítettek engem a tanfolyam alatt.”

Tímea

Call Now Button